Prijzen in

 • EUR European Euro
 • USD United States Dollar
 • RUB Russian Ruble
 • TRY Turkish Lira
 • KZT Kazakhstan Tenge
 • IRR Iranian Rial
 • UAH Ukraine Hryvnia
 • SEK Sweden Krona
 • AED United Arab Emirates Dirham
 • LYD Libya Dinar
 • SAR Saudi Arabia Riyal
 • JOD Jordan Dinar
 • QAR Qatar Riyal
 • KWD Kuwait Dinar
 • GBP British Pound
 • LBP Lebanon Pound

Certificaten en diploma's van Tolerance

 • "Wanneer u besluit tot de aankoop van vastgoed in Turkije over te gaan kan u best enkel zaken doen met een immobiliënkantoor dat over de nodige wettelijke vergunningen beschikt. Deze documenten bieden u de garantie op een veilige en vlotte afhandeling van de aankooptransactie. Uiteraard beschikken de Tolerance kantoren over alle vereiste vergunningen en certificaten.

  Tolerance is niet zomaar een of ander leuk webwinkeltje zonder adres dat mooie praatjes verkoopt zonder enige verantwoordelijkheid te nemen en er alleen maar op uit is om uw zuurverdiende geld te ontvreemden … Tolerance is een echt bedrijf met tientallen werknemers die u ten allen tijde bijstaan met raad en daad bij eender welk probleem. Als u met vragen zit kan u - wanneer u maar wil - bij ons langs komen voor een kopje tee of een Turkse koffie en onze medewerkers om advies of hulp vragen." 

  Sergiy Volchenkov Zaakvoerder
  Tolerance immobiliënkantoor

 • Inschrijving in het belastingregister

  Dit document is het bewijs van inschrijving in het belastingregister. Voor eender welke zakelijke activiteit in Turkije is een inschrijving in het Turkse belastingregister vereist.

  Het document bewijst dat Tolerance een geregistreerd Turks bedrijf is bij de belastingen - zeg maar de fiscale overheid - en verleent haar het recht om zakelijke activiteiten uit te oefenen in heel Turkije.

 • Inschrijving in het handelsregister van Antalya

  Ook dit document is een absolute vereiste om zakelijke activiteiten te kunnen uitoefenen in Turkije. Het bevestigt dat Tolerance is ingeschreven als immobiliënkantoor in het handelsregister in Antalya; en geeft Tolerance het recht handel te drijven en commerciële activiteiten uit te oefenen in Turkije volgens de statuten van het bedrijf.

  Dit houdt onder meer in: de aan- en verkoop van onroerend vastgoed, contracten te ondertekenen met betrekking tot deze activiteit en bovendien een uitgebreide dienstverlening uit te oefenen met betrekking tot alle activiteiten in voorbereiding of opvolging van een vastgoedtransactie.

 • Inschrijving bij de Kamer van Koophandel van Antalya

  Dit document bevestigt de inschrijving van Tolerance bij de Kamer van Koophandel in Antalya onder de rubriek vastgoedmakelaars. 

  Het geeft het bedrijf het recht commerciële activiteiten uit te oefenen met betrekking tot de aan- en verkoop van onroerend goed aan natuurlijke of rechtspersonen in Turkije en inwoners of rechtspersonen van andere landen en alle daarmee in verband staande diensten te verlenen en handelingen uit te oefenen; zoals contracten af te sluiten met projectontwikkelaars en andere partijen.

 • Bewijs van zakelijke activiteit

  Een belangrijk document dat bevestigt dat het bedrijf commerciële activiteiten uitoefent in Turkije.

  In het geval van Tolerance bewijst dit document dat het bedrijf actief is in de vastgoedsector; en bovendien snelle en professionele hulp kan verlenen bij het oplossen van eventuele – zelfs ernstige - problemen die voortvloeien uit of te maken hebben met vastgoedtransacties en daarmee gerelateerde zaken.

 • Vergunning vastgoedmakelaar

  Dit document – uitgegeven door het district Konyaalti, deelgemeente Antalya - bevestigt dat het bedrijf Tolerance een officiëel immobiliënkantoor is en wettelijk bevoegd tot het uitvoeren van vastgoedtransacties en alle daarmee verband houdende activiteiten; en dit zowel met natuurlijke of rechtspersonen in Turkije en inwoners of rechtspersonen van andere landen.

 • Gedeponeerd Handelsmerk

  Tolerance is een gedeponeerd handelsmerk. Deze registratie laat ons toe juridische stappen te ondernemen tegen malafide bedrijven die gebruik willen maken van onze goede naam.

  Tevens verzekerd het gedeponeerd handelsmerk Tolerance alle kopers van vastgoed van een uitstekende dienstverlening en professioneel advies. In Turkije heeft een gedeponeerd handelsmerk tevens de betekenis van “keurmerk”.

  Tolerance heeft een onberispelijke naam in de Turkse vastgoed markt: duizenden succesvolle verkopen en evenveel tevreden klanten van over de hele wereld. Voor projectontwikkelaars en bouwbedrijven betekend de naam Tolerance zaken doen met een betrouwbare, integere partner die garant staat voor een correcte uitvoering van alle overeenkomsten en naleving van de contracten. 

 • Patent voor het gebruik van het gedeponeerde handelsmerk Tolerance

  Dit document – uitgegeven door het Turkse Patent Instituut – geeft het immobiliënkantoor Tolerance het exclusieve gebruiksrecht op het gedeponeerde handelsmerk Tolerance.

  Tolerance heeft een uitstekende reputatie als een betrouwbare partner op de vastgoed markt in Turkije en wil met dit gedeponeerd handelsmerk zijn klanten beschermen tegen onrechtmatig gebruik van de naam Tolerance door onbevoegde en onbekwame personen. De naam Tolerance staat garant voor een uitstekende service en de beste kwaliteit aan eerlijke prijzen.

 • Diploma vastgoedmakelaar van de heer Yildirim Ozden; algemeen directeur van Tolerance

  Dit diploma bevestigt dat de heer Yildirim Ozden, algemeen directeur van immobiliënkantoor Tolerance, met vrucht geslaagd is voor de speciale cursus immobiliënmakelaar en bijgevolg een professionele vastgoedmakelaar is; wettelijk bevoegd om vastgoed transacties te verrichten met natuurlijke of rechtspersonen.

 • Diploma vastgoedmakelaar van de heer Sergiy Volchenkov; zaakvoerder van Tolerance

  Dit diploma bevestigt dat de heer Sergiy Volchenkov, zaakvoerder van immobiliënkantoor Tolerance, met vrucht geslaagd is voor de speciale cursus immobiliënmakelaar en bijgevolg een professionele vastgoedmakelaar is; wettelijk bevoegd om vastgoed transacties te verrichten met natuurlijke of rechtspersonen.

 • Inschrijvingscertificaat van Tolerance in het register van Russische touroperators voor buitenlandse reizen

  Dit certificaat – uitgegeven op datum van 23 juni 2014 – bevestigt de inschrijving van Tolerance in het register van internationale touroperators; en verleent Tolerence het recht toeristische producten te verkopen op de internationale toeristische markt; met inbegrip van verkoop en verhuur van appartementen en villa’s. 

  Voor de klant is dit een garantie dat alle reizen die bij Tolerance geboekt worden voldoen aan de strengste internationale veiligheidsvoorschriften; alsmede een bewijs dat Tolerance een vakbekwaam en professioneel bedrijf is.


Heeft u vragen? Bel ons!

+90 242 259 52 21


Stuur een bericht
CAPTCHA